Juha Autero (jautero) wrote,
Juha Autero
jautero

Päivän aikaansaannos

Vietin viime yön ja tämän päivän leikkimällä Greasemonkey:lla. Lopputuloksena skripti, joka lisää tämän vuoden Finnconin ohjelmakarttaan mahdollisuuden valita ohjelmakartan ohjelmanumeroita ja tulostaa valintansa.

Homma toimii siis niin, että ensin asennetaan Firefoxiin Greasemonkey-lisäosa. Sitten klikataan skripti -linkkiä, jolloin selain kysyy, asennetaanko käyttäjäskripti. Kun sen on asentanut, niin Finnconin tämän vuoden ohjelmakarttaan on ilmestynyt kaksi uutta nappia ja ohjelmakartassa (ne päiväkohtaiset ruudukot) ohjelmanumeroiden ruudut vaihtavat väriä klikkailemalla. "Muista valinnat" tallettaa valinnat selaimen muistiin seuraavaa vierailua varten ja "Tulosta valinnat" tulostaa listan valituista ohjelmanumeroista.

Ei se kovin kaunis ole, mutta ehkä siitä on jollekin hyötyä. Skriptiä on testattu vain macissa suomenkielisellä Firefox 3:lla, joten en ota vastuuta sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Tosin ei sen pitäisi mitään niin suuria ongelmia aiheuttaa, etteikö niitä saisi siivottua poistamalla skriptiä greasemonkeyn hallintapaneelista.

Update: Päivitin skriptin tukemaan Finnconin ohjelmaan lisättyjä yhteisiä ohjelmanumeroita.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 4 comments