Juha Autero (jautero) wrote,
Juha Autero
jautero

Päivän aikaansaannos

Vietin viime yön ja tämän päivän leikkimällä Greasemonkey:lla. Lopputuloksena skripti, joka lisää tämän vuoden Finnconin ohjelmakarttaan mahdollisuuden valita ohjelmakartan ohjelmanumeroita ja tulostaa valintansa.

Homma toimii siis niin, että ensin asennetaan Firefoxiin Greasemonkey-lisäosa. Sitten klikataan skripti -linkkiä, jolloin selain kysyy, asennetaanko käyttäjäskripti. Kun sen on asentanut, niin Finnconin tämän vuoden ohjelmakarttaan on ilmestynyt kaksi uutta nappia ja ohjelmakartassa (ne päiväkohtaiset ruudukot) ohjelmanumeroiden ruudut vaihtavat väriä klikkailemalla. "Muista valinnat" tallettaa valinnat selaimen muistiin seuraavaa vierailua varten ja "Tulosta valinnat" tulostaa listan valituista ohjelmanumeroista.

Ei se kovin kaunis ole, mutta ehkä siitä on jollekin hyötyä. Skriptiä on testattu vain macissa suomenkielisellä Firefox 3:lla, joten en ota vastuuta sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Tosin ei sen pitäisi mitään niin suuria ongelmia aiheuttaa, etteikö niitä saisi siivottua poistamalla skriptiä greasemonkeyn hallintapaneelista.

Update: Päivitin skriptin tukemaan Finnconin ohjelmaan lisättyjä yhteisiä ohjelmanumeroita.
Subscribe

 • Malware on LiveJournal

  I hadn't noticed it before, but LiveJournal now shows ads on individual post pages between the content and comments. Someone is using those ads to…

 • Idea for MilSF novel

  Doom Newts from Space are going to rape our women. Let's kill them to save them from fate worse than death. Oh, the Doom Newts from Space couldn't…

 • Testing Frank

  This is just a test post using frank and Empathy on my EEE PC.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 4 comments